Kako bi se optimizirala oba koraka pečenja, svaki korak treba promatrati zasebno vezano na sredstvo za odvajanje.
Gusto sredstvo za odvajanje dobro prianja na vertikalnim stjenkama kalupa za pečenje, čak i kada su one vruće.
Ne cijedi se na dno kalupa, te optimalno i ravnomjerno odvaja uz vrlo malu potrošnju.
Prvo-pečenac se radi boljeg isušivanja reže na kriške; enzimi su još ljepljivi, zbog čega je potrebno koristiti SG-ÖL S, koji je oksidacijski vrlo stabilan i neutralan na miris i okus.
Vruće i vlažne kriške idu na drugo pečenje na mrežastoj traci u tunelsku peć.
Za nauljivanje mrežaste trake tunelske peći koristiti oksidacijski stabilni TRENNWACHS 30.
Pogrešan proizvod može prouzročiti zagorijevanje, dimljenje i čak zapaljenje.
DÜBÖR Backtrennmittel und Apparatebau AG | Gehrenstrasse 4 | CH 5074 Eiken
Tel +41 62 865 62 40 | Fax +41 62 865 62 50 | info@dueboer.com | DÜBÖR worldwide